Kapcsolat    Katalógus    Meteo     


Vezérképviselet | Miért érdemes Cirrust venni | Cirrus modellek | Cirrus Design Corporation


Vezérképviselet

Cégünk 2007 tavaszától látja el az amerikai Cirrus Design Corparation repülőgépgyár kizárólagos magyarországi képviseletét. (Kelet-Európában az elsők között vagyunk.) Az anyavállalat bizalmát többek között szakértői gárdánk felkészültségével és az infrastruktúránk magas színvonalával értük el. A Cirrus név egyet jelent a legmagasabb mércével! Magáért beszél a XXI. századi technikai megoldások sokasága, melyek gépeinket jellemzik.

A Cirrus Design vezette be elsőként az új generációs "glass cockpit"-ot és fejlesztette ki kategóriájában mind a mai napig egyedülálló ballisztikus mentőernyős rendszerét, amely az alapfelszereltség része.

Repülőgépeink gyorsak és elegánsak, de egyben gazdaságosak, tágasak, komfortosak és legfőképp biztonságosak. Több, mint 5000 Cirrus-t adtak már el villágszerte, melyek több, mint 4 millió légiórát teljesítettek ezidáig.

Repüljön egy Cirrussal nálunk, hogy jól dönthessen!

Cégünkről

A Cirrus Hungary 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a hazánkban található repülőgépparkot XXI. századi, modern technológián alapuló, exkluzív kivitelezésű repülőgépekkel bővítse. Az Egyesült Államokbeli Cirrus repülőgépgyár magyarországi vezérképviseleteként olyan termékekkel és szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket, amelyek az eddigieknél nagyságrendekkel magasabb színvonalat biztosítanak.

Célunk továbbá, hogy a Cirrus repülőgépek hivatalos forgalmazása mellett hangsúlyt fektessünk a magas színvonalú pilótaképzésre is. A Magánpilóta Szakszolgálati engedély megszerzéséről a Pilóta képzés menüpontban talál részleteket.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára a személyes tanácsadás és konzultáció mellett mindig a lehető legmegfelelőbb és leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsuk.

Bázisunkról

Cégünk bázisa a Kaposújlaki repülőtéren van, melynek megközelíthetőségét és adatait a Kapcsolat menüpontban találja.

Látogasson meg bennünket, várjuk szeretettel!

Fotógaléria        |        Használt repülőgépek        |        Videók

   

    

Vissza a lap tetejére
Kezdőlap |  A Cirrus |  Légitaxi |  Pilótaképzés |  Árlista

© Copyright 2007-2009, Cirrus Hungary Kft. Minden jog fenntartva!